Kothak perhiasan lucu kertas bunder kertas pink perhiasan

Kothak perhiasan sing lucu kothak kertas jambon bunder kanggo perhiasan minangka cara sing apik kanggo nambah sentuhan gaya lan feminitas ing panyimpenan lan presentasi perhiasan.Dheweke nyedhiyakake presentasi sing unik lan ora bisa dilalekake kanggo barang-barang perhiasan sampeyan, dadi pilihan sing apik kanggo panggunaan pribadi utawa minangka hadiah.Iki dirancang supaya entheng lan gampang diangkut.

Sampeyan duwe luwih akeh pilihan, warna / logo kasedhiya kanggo adat
  • sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04

Detail Produk

Tag produk

Iki minangka kemasan sing bener sing bisa ndhukung lan ningkatake citra merek perusahaan, lan uga bisa nggambarake nilai, visi lan misi perusahaan, lan nggawe para panuku luwih puas.

Minangka kothak kemasan perhiasan, alus, awet, lan kuwat.Iki minangka kemasan sing dipilih dening akeh pelanggan.Gelas sing beda-beda saka watu permata bisa dikemas kanthi bahan sing beda.Gaya kothak lan gaya tas perhiasan dicocogake, lan gaweyane apik.

njaba: Kertas warna pink

Ing njero: Sisipan velvet pink

packing njaba: Kustomisasi

Sampeyan duwe luwih akeh pilihan, warna / ukuran / logo kasedhiya kanggo adat.

Nggunakake kain kertas tactile, lapisan pilihan materi ing lapisan mriksa, werna birght, aran alus, Gamelan lan alus.

Kothak perhiasan lucu bunder kertas kothak jambon perhiasan-1

Tampilan produk

• Nggunakake kain kertas tactile, lapisan pilihan materi marang lapisan mriksa, werna birght, aran alus, Gamelan lan alus.

Kothak perhiasan lucu bunder kertas kothak jambon perhiasan-2

Kotak kemasan anting

• Dobel-sisi utama inti, siji kothak dual-nggunakake, bisa diselehake liontin, gelang lan perhiasan liyane.

Inti njero loro-lorone, siji kothak dual-use, bisa diselehake liontin, gelang lan perhiasan liyane.

Kothak perhiasan lucu bunder kertas kothak jambon perhiasan-3

Kothak perhiasan lucu bunder kertas kothak jambon perhiasan-4

rincian liyane

Iki minangka kothak organizer perhiasan paling apik kanggo hadiah sing kudu sampeyan duwe

Iki dipilih kanthi serius nerangake kanggo perhiasan lan atimu sing apik banget.

PENGIRIMAN

We Value kita pelanggan, kanggo milih logistics kompatibel kanggo pelanggan iku apa kita tansah nindakake.

Kita nggunakake partner pengiriman cepet, dipercaya lan biaya-efektif kanggo kabeh pesenan.

Kanggo pelanggan Amerika, wektu delievry ora bakal luwih saka siji minggu, lan kanggo pelanggan liyane kabeh ndonya, iku ora bakal luwih saka 30-50 days.We bakal nyoba kita paling apik kanggo nyimpen biaya ing dhuwit lan wektu.

Sampeyan fokus ing perhiasan, kita fokus ing wektu sampeyan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita