Kothak perhiasan organizer Box Organizer Gift Set Box kanggo Valentine Day

Kothak hadiah nawakake cara sing apik lan apik kanggo menehi hadiah menyang kanca, kulawarga, lan wong sing ditresnani.Kasedhiya ing macem-macem warna, pola, lan desain sing bisa cocog karo acara lan gaya pribadi panampa.Kothak hadiah bisa disesuaikan karo jeneng panampa, pesen pribadi, utawa logo, nggawe cara sing unik lan khusus kanggo nampilake. peparingé.Iki nambah sentuhan khusus sing nuduhake panampa manawa hadiah kasebut dipilih khusus kanggo dheweke.

Sampeyan duwe luwih akeh pilihan, warna / logo kasedhiya kanggo adat
  • sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04

Detail Produk

Tag produk

Cocog kanggo hadiah, kemasan hadiah, kemasan gelang, anting, kemasan kalung.

Minangka kothak kemasan perhiasan, alus, awet, lan kuwat.Iki minangka kemasan sing dipilih dening akeh pelanggan.Gelas sing beda-beda saka watu permata bisa dikemas kanthi bahan sing beda.Gaya kothak lan gaya tas perhiasan dicocogake, lan gaweyane apik.

njaba: Kertas kulit Gary

Ing njero: sisipan beludru ireng elegan

packing njaba: Lengan

Sampeyan duwe luwih akeh pilihan, warna / ukuran / logo kasedhiya kanggo adat.

Produk: Kotak hadiah kalung laci

Bahan:Kertas + plastik + beludru + kardus

ukuran:Ukuran: 12.0*12.0*9.5 cm/11.3*11.0*8.0 cm

packing njaba:adat

rincian liyane

Kothak perhiasan laci paling apik kanggo hadiah

Iki dipilih kanthi serius nerangake perhiasan sampeyan

Kothak perhiasan organizer Box Organizer Gift Set Box kanggo Valentine Day-1

Kothak perhiasan organizer Box Organizer Gift Set Box kanggo Valentine Day-2

Kothak perhiasan organizer Box Organizer Gift Set Box kanggo Valentine Day-3

Referensi dimensi

Kothak perhiasan organizer Box Organizer Gift Set Box kanggo Valentine Day-4

Kothak perhiasan organizer Box Organizer Gift Set Box kanggo Valentine Day-5

Jewellery box organizer Box Organizer Gift Set Box kanggo Valentine Day-6

PENGIRIMAN

We Value kita pelanggan, kanggo milih logistics kompatibel kanggo pelanggan iku apa kita tansah nindakake.

Kita nggunakake partner pengiriman cepet, dipercaya lan biaya-efektif kanggo kabeh pesenan.

Kanggo pelanggan Amerika, wektu delievry ora bakal luwih saka siji minggu, lan kanggo pelanggan liyane kabeh ndonya, iku ora bakal luwih saka 30-50 days.We bakal nyoba kita paling apik kanggo nyimpen biaya ing dhuwit lan wektu.

Sampeyan fokus ing perhiasan, kita fokus ing wektu sampeyan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita