Grosir tas organizer tas travel

Tas organizer perhiasan nyedhiyakake cara sing trep kanggo nyimpen lan ngatur perhiasan, supaya gampang nemokake apa sing dibutuhake nalika sampeyan butuh.Sampeyan bisa nyimpen kabeh perhiasan ing sak panggonan lan njupuk karo sampeyan nalika lelungan.Tas organizer perhiasan bisa digunakake kanggo macem-macem jinis perhiasan, kalebu kalung, gelang, anting, lan dering.Sawetara tas malah duwe kompartemen utawa pancingan khusus kanggo saben jinis perhiasan.

Sampeyan duwe luwih akeh pilihan, warna / logo kasedhiya kanggo adat
  • sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04

Detail Produk

Tag produk

Produk:Organizer tas perhiasan Tavel

Bahan:PU+BELUDUNG

ukuran:18 * 22 cm (mbukak) utawa adat

packing njaba:Opp tas

Sampeyan duwe luwih akeh pilihan, warna / ukuran / logo kasedhiya kanggo adat.

rincian liyane

Kantong / tas perhiasan digawe saka kulit PU, kanthi rasa alus lan alus lan luwih apik kanggo perhiasan kasebut.

Tas organizer perhiasan tas travel grosir-3

Desain sing elegan

Fashion prasaja, bisa nampung akeh dekorasi.

Tas organizer perhiasan tas travel grosir-4

Seni sing apik

Pinggir tas kain flanel disegel nganggo benang, rapi lan apik, kenceng.

Tas organizer perhiasan tas travel grosir-5

Referensi ukuran

Tas organizer perhiasan tas travel grosir-5

PENGIRIMAN

We Value kita pelanggan, kanggo milih logistics kompatibel kanggo pelanggan iku apa kita tansah nindakake.

Kita nggunakake partner pengiriman cepet, dipercaya lan biaya-efektif kanggo kabeh pesenan.

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita